Yoga Reviews


De yogalessen zijn ontspannen, in een kleine groep. Ook op mijn leeftijd (63) kan ik goed mee doen. Als het nodig is past Mirjam de oefeningen aan zodat je ondanks een ‘beperking’ toch mee kan doen. Ze forceert niks.

 

Ze heeft een prettige stem en legt de houdingen /oefeningen heel duidelijk uit.

Vaak geeft ze aan waar een houding op in werkt. Ze heeft veel kennis van het menselijk lichaam en dat merk je. De inhoud van de lessen is lekker afwisselend. De ontspanning aan het einde van de les is altijd heerlijk, echt een kadootje voor jezelf.

 

 

Tanja de Kam


Ik ga met plezier naar de yogalessen met Mirjam. Ze geeft goede en gevarieerde oefeningen en nodigt je uit om ze te doen met de inspanning die bij jou hoort. Daarbij creëert ze een prettige sfeer tijdens de lessen. Kortom: een mooie combinatie van professionaliteit en vriendelijkheid!

 

Emmy van den Berg 


Alweer 2 jaar volg ik yogalessen bij Mirjam. De lessen zijn niet alleen rustgevend, uitdagend, ontspannend maar ook aangepast op het tijd van het jaar en de thema`s die in de yoga/natuur spelen. 

 

Mirjam geeft op een rustige manier en met een duidelijke uitleg les. Voordat de les begint is er altijd even tijd om te kletsen en te landen in de les. 

 

Silvia Blom


De yogalessen worden door Mirjam kundig en met oog voor ieders mogelijkheden verzorgd. De lessen hebben een zorgvuldige, gevarieerde en uitnodigende opbouw. Er is een prettige balans tussen uitdaging en ontspanning.

 

Gerdien Heerdink


Mirjam heeft een prachtige stem. Met humor en veel kennis over verschillende opties in de oefeningen maakt zij elke les weer bijzonder. Sinds ik twee jaar geleden met Yoga bij Mirjam ben begonnen, slaap ik beter en zit ik beter in mijn vel.

 

Sabine Obermayr-Adamzek


De docente maakt duidelijk dat alles wat je binnen je kunnen deed prima is. Vanuit die ontspannen insteek doe je dan gewoon je best. Er is geen competitie. Er is ontspannen rust. Toch is zo’n les in het geniep een stiekeme work out. Na verloop van een aantal lessen merk je dat je lekkerder draait en naar de volgende les gaat uitzien. De lessen zijn bijna ideaal voor 40+ ers - en nadrukkelijk ook voor mannen -  die geen zin hebben zich in kakelbonte outfits uit te sloven.

 

Dolf Peeters


De yogalessen van Mirjam zijn altijd verrassend en steeds weer anders. Ze maakt het steeds weer het interessant met nieuwe oefeningen, weetjes en boeiende gedachtes. Elke keer leer ik iets waar ik wat aan heb.

 

Roosje Berbee


Yoga met Mirjam is een open en gezellige club om yoga in uit te oefenen. Mirjam geeft aan wanneer je de oefening wat moeilijker maken kan voor gevorderden. Vriendelijke, gezellige en ontspannen yoga lessen! Ook voor mensen met een kleine beurs (Gelrepas).

 

Mark


De Yoga-lessen geven mij rust en ruimte in mijn lijf, ga altijd met een heerlijk loom gevoel naar huis. Mirjam is een toegewijde yogadocent met individuele aandacht voor degene die dat nodig heeft.

Lyana


Als Personal trainer kan ik zeggen dat de lessen van Mirjam op elk niveau aansluiten en voor mijn lichaam een goede en positieve invloed hebben.

Rene Beerntsen


In mijn Shiatsu praktijk wordt ik regelmatig geconfronteerd met mensen die een overmatige spierspanning opbouwen, en op den duur niet meer weten hoe zich te ontspannen. Met mijn behandel methode lukt het meestal wel om de ergste klachten weg te nemen, maar hoe houd je dat voor langere tijd goed? Ik heb tijdje de yoga lessen van Mirjam gevolgd, en deze met veel plezier en ontspanning ervaren. Mirjam houdt rekening met alle niveaus: van beginner tot gevorderd,. De oefeningen hebben een uitdagend karakter: het rekken en strekken van het lichaam leidt tot een grote mate van ontspanning voor zowel lichaam als geest.

Dus als er mensen in mijn praktijk komen die moeite hebben met ontspannen, raad ik ze zeker aan om eens een les bij wonen bij Mirjam te gaan doen.

Frank Wetters

 

 

Yoga met Mirjam is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland